Jammer! Nog één laatste aanbod, voordat alles afgerond is!

Stop

Incontinentie!

ONTWIKKEL

STERKERE SLUITSPIEREN

TIJDENS DE OVERGANG

Voorkom ongewild urineverlies en voel je altijd zeker en fris.

Kies voor alleen hypnotherapie, of Hypnotherapie + Multimilimal

DOWNLOAD NU!

JE KORTING IS

ALLEEN GELDIG

TIJDENS DIT AANBOD ►

OF

Ik wil geen van beiden en sla dit eenmalige aanbod af. Ik ga ermee akkoord dat ik achteraf geen gebruik meer kan maken van dit aanbod.

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnotherapie sneller dan ooit jouw gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Hypnotherapiesessie

Een hypnotherapiesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld je smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)